סלט אורז עדשים עם סלק & רוטב פטה
אם יש לך בערך 25 דקות כדי לבלות במטבח, סלט אורז עדשים עם סלק & רוטב פטה יכול להיות מעולה ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1102 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 152 אוהדים. אם יש לכם סלק, שמן זית, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עדשים, סלק וסלט אגוזים עם רוטב ג'ינג'ר, אורז בר, סלק בייבי & סלט Kofta בקר (ft. סלק בייבי סלק), ו סלט סלק פטה.
הוראות
מבשלים את הסלק במחבת של מים רותחים במשך 5-6 דקות עד רק רך אבל עדיין עם ביס; מוסיפים את הגזר עבור 2 דקות הסופי.
להקציף יחד את החומץ, חרדל, שמן זית, נענע קצוץ וסוכר, ואת העונה.
שים את האורז והעדשים בקערה.
מוסיפים את הגזרים וסלק, ואז שופכים על הרוטב וזורקים לשלב.
להעביר מגש מנה ומפזרים על אגוזי לוז, פטה ועלי מנטה לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.