סלט ארוגולה פראי עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, ולימון
סלט ארוגולה פראי עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, ולימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, ג'בטה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ארוגולה פראי עם קרוטונים שום, פרמזן מגולח, L, סלט ארוגולה עם פרמזן מגולח, לימון ושמן זית, ו ארוגולן וסלט פרמזן מגולח עם ויניגרט לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשפשף את קרום הלחם עם שן שום. לקרוע לחם לחתיכות 1 אינץ ' ולמקם בקערה גדולה; לזרוק עם 1/4 כוס שמן זית.
מפזרים לחם קלות עם מלח; מסדרים שכבה אחת על גיליון אפייה מעוטר.
אופים עד זהב פריך סביב הקצוות, על 10 דקות. מגניב. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מניחים ארוגולה בקערה גדולה.
טפטוף עם 3 כפות שמן זית ו 2 כפות מיץ לימון, הוספת מיץ לימון יותר, אם תרצה.
מוסיפים 2/3 קרוטונים וחצי גבינת פרמזן וזורקים.
העברה לקערה הגשה; לפזר קרוטונים הנותרים וגבינת פרמזן מעל ומגישים.
ארוגולה פראית היא ירוקה כהה עם עלים דוקרניים. יש לו טעם חזק יותר מזה של ארוגולה רגילה. תוכלו למצוא ארוגולה פראית בשוקי האיכרים ובמרכולים מסוימים.