סלט בייגלה תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט בייגלה תפוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת שמנת, מרגרינה, לימון ליים משקה מוגז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט בייגלה תפוח קרמל, תפוח קינמון בייגלה טוויסטים, ו תפוח קרמל מלוח פריך עם בייגלה ציפוי פירור.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; תערובת לחץ לתוך 13 - x 9-x 2-inch תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 10 דקות.
שלב גבינת שמנת וסוכר 1/2 כוס בקערה גדולה; הכה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מורחים תערובת גבינת שמנת על תערובת בייגלה. כיסוי וצינה 1 שעה או עד המשרד.
שלב ג 'לטין ומים רותחים בקערה בינונית, ערבוב 2 דקות או עד ג' לטין מתמוסס; מערבבים בתאריכים.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. יוצקים לאט משקה מוגז ומיץ לימון לתערובת ג ' לטין. צונן 30 דקות או עד עקביות של ביצה ללא הפסד לבן.
מקפלים תפוח לתערובת ג ' לטין. תערובת ג ' לטין כפית על תערובת גבינה. כיסוי וצינה עד המשרד. כדי לשרת, לחתוך לתוך מלבנים.