קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סלט בייקון טרגון חם תפוחי אדמה

סלט בייקון טרגון חם תפוחי אדמה
המתכון סלט תפוחי אדמה טרגון בייקון חם יכול להיעשות תוך כ-45 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.07 $ למנה. בתוספת זו יש 279 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. אם יש לך תפוחי אדמה, בייקון, חרדל דגנים מלאים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . עם ציון ספונקולרי של 53% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם בייקון, ביצה ורוטב טרגון , סלט בייקון חם וסלט תפוחי אדמה חם עם בייקון .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומלאים במים קרים עד 1 אינץ' מעל תפוחי האדמה. מתבלים את המים ב-1 כף מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שסכין צוללת בעדינות דרך תפוחי האדמה, כ-15 דקות. שומרים 1/3 כוס ממי הבישול, מסננים את תפוחי האדמה ומכניסים חזרה לסיר (מחוץ לאש) כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בינתיים, מטגנים את הבייקון במחבת על אש בינונית עד שהוא פריך, תוך ערבוב מדי פעם. שומרים את הבייקון ומרוקנים את הכל מלבד 1/4 כוס שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את החומץ ובעזרת כף עץ, מגרדים כל חתיכות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים פנימה את מי הבישול השמורים ומצמצמים עד שהם מסמיכים, כ-3 דקות. מהאש, טורפים פנימה את החרדל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה, הבייקון והטרגון ומערבבים לאיחוד. מתקנים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים