סלט גרגיר הנחלים עם פרושוטו, מנדרינות ואגוזי לוז
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? סלט גרגיר הנחלים עם פרושוטו, מנדרינות ואגוזי לוז יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 353 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חומץ שרי, גרגיר נחלים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אפרסמון עם אגוזי לוז, פרושוטו, גרגיר הנחלים, ובת, סלט גרגיר הנחלים עם אפרסמונים ואגוזי לוז, ו אורז בר עם גרגיר הנחלים ואגוזי לוז.
הוראות
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך כ 10 דקות, או עד ריחני.
תן את האגוזים להתקרר מעט, ולאחר מכן קוצצים גס.
בינתיים, לקלף את המנדרינות, להסיר את כל הפיתג הלבן מריר; אם באמצעות תפוזים, לקלף עם סכין חדה. עבודה על קערה גדולה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את קטעי הדר.
בקערה, להקציף חומץ שרי עם חומץ בלסמי, דבש, שאלוט ותימין.
לטאטא בשמן זית, שמן אגוזים ושמן כמהין בזרם איטי. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מוסיפים את גרגר הנחלים והפטרוזיליה למקטעים המנדרינה וזורקים.
להוסיף 1/3 כוס ההלבשה ולזרוק היטב. מסדרים את הסלט על מגש גדול; מסדרים את הפרושיוטכדי דקורטיבי סביב הסלט.
מפזרים את אגוזי לוז קלויים ומגישים עם ההלבשה הנותרים.