סלט חצילים
סלט חצילים נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך עגבניות, שמן canolan, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו סלט חצילים, סלט חצילים של זי, ו סלט חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מוסיפים את החצילים והחלב.
בואו להשרות על 30 דקות, ואז להתאמץ ולהניח בצד.
לטאטא את הביצים יחד בקערת זכוכית בינונית ולמקם קמח תירס על מגש גיליון שטוח. לזרוק את החצילים סחוטים לתוך הביצה עד מצופה באופן שווה.
הסר עם כף מחורצת ולאפשר כל עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. זרוק את החצילים לתוך קמח התירס וזרוק היטב את המעיל.
הסר מקמח התירס, מניחים בקערה רדודה ומקררים עד הצורך.
מערבבים את 1/3 כוס שמן זית, חומץ יין אורז, וחרדל בקערה קטנה ועונה עם מלח ופלפל
בקערה גדולה, לזרוק את כל מרכיבי הסלט יחד כולל מנטה קרועה טפטוף עם הרוטב.
מחממים את השמן בטיגון עמוק או במחבת גדולה, עד 350 מעלות F. בקבוצות, במידת הצורך, מטגנים את החצילים עד פריכים וזהב חום.
הסר מטגן עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מניחים סלט בצלחות הגשה ומעל כל מנה עם חצילים.