קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

סלט כרוב אסייתי

סלט כרוב אסייתי
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? סלט כרוב אסייתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 87 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך תערובת סלט כרוב, בצל ירוק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט ירקות בסגנון אסיאתי, סלט כרוב אסייתי עם מנגו ירוק, ו סלט עוף בסגנון אסיאתי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחוספס את בצל ירוק פרוסות קצת עם האצבעות כך כל השכבות הקטנות של לבן בצל ירוק להפריד. לזרוק את תערובת סלט כרוב או שני סוגים של כרוב, בצל אדום בצל ירוק יחד בקערה גדולה עד שהכל מעורבב היטב. אתה יכול להפוך את סלט הכרוב עד לנקודה זו עד יום מראש כל עוד אתה שומר אותו בקירור. לפני ההגשה, פשוט להביא את סלט הכרוב בחזרה לטמפרטורת החדר, להפוך את ההלבשה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרובתערובת סלט כרוב
בצל אדוםבצל אדום
בצל ירוקבצל ירוק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את שאר החומרים יחד בקערה קטנה עד מעורבב, ואז לשפוך על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מגישים בתוך 1 שעה של ההלבשה או כרוב יקבל wilty ועצוב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב

ציוד

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.