סלט כרוב פריך עם אגוזי מלך ופקורינו עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 328 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שמן זית, בזיליקום, פקורינו רומנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מרהיב. מתכונים דומים: כרוב מסאז'וסלט עגבניות מיובש בשמש עם אגוזי מלך פריכים, סלט סלרי עם אגוזי מלך, תאריכים ופקורינו, ו סלט כרוב עם אגוזי מלך, פקורינו וחרדל ויניגרט.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לזרוק את הכרוב ואת radicchio עם כמחצית השמן, מיץ לימון גרידה בקערת ערבוב זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
רדיקיו.
כרוב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
בואו לעמוד על 2 דקות.
4
מוסיפים את הפקורינו,דומדמניות, בזיליקום ואת השמן הנותר, מיץ לימון וגרידת. לערבב היטב. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
דומדמניות
פקורינו
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מקפלים את האגוזים רק לפני ההגשה ומעלה את הסלט עם ערימה של פקורינו.