סלט מינסטרונה
אם יש לכם אספרגוס, שעועית, פלפלים קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, סלט מינסטרונה, ו סלט מינסטרונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 12 אונקיות fingerling או תפוחי אדמה אדומים תינוק בסיר בינוני לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 10 דקות.
מורחים אותם על תבנית אפייה כדי להתקרר, ולאחר מכן פורסים את תפוחי האדמה לתוך מטבעות 1/2 אינץ'.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף 1 כפית מלח. הכן קערה של מי קרח.
להוסיף 8 אונקיות שעועית ירוקה, לחתוך לחצי, ו 1 קילו אספרגוס, גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץ ' כך שהם בערך בגודל של הפסטה אתה משתמש, ו blanch הירקות רק עד שהם ירוקים בהירים, 1 עד 2 דקות. לגרוף את הירקות מהמים החמים עם עכביש או מסננת, לשטוף אותם עם מים קרים, לטבול אותם במי הקרח עד קריר לחלוטין, ואז לנקז, לטפוח יבש, ולהניח בצד.
הוסף 1 פאונד gemelli או tubetti (או כל פסטה קצרה שתבחר) למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה ולשים אותו בקערה גדולה כדי להתקרר קצת.
לזרוק את תפוחי האדמה, אספרגוס, שעועית ירוקה, 1/2 כוס פסטו, אחד 15 1/2 אונקיה יכול שעועית קנליני (סחוט ושטוף), אחד פלפלים קלויים צנצנת 6 אונקיה, פרוס לרצועות, ומלח ופלפל לפי הטעם. אם מתכוננים מראש, לשלב את כל החומרים 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.
Reprinted עם רשות מה מארחת לעשות?: 313 רעיונות והשראות עבור מבדר ללא מאמץ על ידי סוזן Spungen. זכויות יוצרים © 2013 by Susan Spungen. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto