קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות47
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט מינסטרונה

סלט מינסטרונה
אם יש לכם אספרגוס, שעועית, פלפלים קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, סלט מינסטרונה, ו סלט מינסטרונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 12 אונקיות fingerling או תפוחי אדמה אדומים תינוק בסיר בינוני לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדום חדשתפוח אדמה אדום חדש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מורחים אותם על תבנית אפייה כדי להתקרר, ולאחר מכן פורסים את תפוחי האדמה לתוך מטבעות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף 1 כפית מלח. הכן קערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
להוסיף 8 אונקיות שעועית ירוקה, לחתוך לחצי, ו 1 קילו אספרגוס, גזוז וחותכים לחתיכות 1 אינץ ' כך שהם בערך בגודל של הפסטה אתה משתמש, ו blanch הירקות רק עד שהם ירוקים בהירים, 1 עד 2 דקות. לגרוף את הירקות מהמים החמים עם עכביש או מסננת, לשטוף אותם עם מים קרים, לטבול אותם במי הקרח עד קריר לחלוטין, ואז לנקז, לטפוח יבש, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
הוסף 1 פאונד gemelli או tubetti (או כל פסטה קצרה שתבחר) למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קצרהפסטה קצרה
GemelliGemelli
TubettiTubetti
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מסננים את הפסטה ולשים אותו בקערה גדולה כדי להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
לזרוק את תפוחי האדמה, אספרגוס, שעועית ירוקה, 1/2 כוס פסטו, אחד 15 1/2 אונקיה יכול שעועית קנליני (סחוט ושטוף), אחד פלפלים קלויים צנצנת 6 אונקיה, פרוס לרצועות, ומלח ופלפל לפי הטעם. אם מתכוננים מראש, לשלב את כל החומרים 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
Reprinted עם רשות מה מארחת לעשות?: 313 רעיונות והשראות עבור מבדר ללא מאמץ על ידי סוזן Spungen. זכויות יוצרים © 2013 by Susan Spungen. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto