קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

סלט ניסואז עם טונה צרובה

סלט ניסואז עם טונה צרובה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ניסואז סלט עם טונאן צרוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 572 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שמן זית, ביצים, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: סלט טונה צרוב ניסואז, סלט ניסואז אסייתי עם טונה שומשום שחור צרוב, ו טונה צרובה Niçoise.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את ויניגרט: לשלב את כל החומרים בצנצנת מייסון. בורג את הכובע על הצנצנת ולנער את ויניגרט במרץ כדי emulsify. הניחו את הרוטב בצד בעת הכנת הסלט כך שהטעמים יוכלו להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
3
בישול תפוחי אדמה, ביצים, שעועית ירוקה באותו סיר חותך על זמן הכנה ולנקות. כדי לעשות זאת, לשים את תפוחי האדמה בסיר גדול, להוסיף מים כדי לכסות קמצוץ נחמד של מלח; להביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 12 דקות כדי לתת להם יתרון, ולאחר מכן להוסיף את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
4
מניחים סל קיטור או מסננת על גבי המים הבוערים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
מסננתמסננת
5
שים את השעועית הירוקה באוניית הקיטור ותכסה במכסה. קיטור השעועית במשך 5 דקות עד פריך במכרז תוך המשך לבשל את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תפוח אדמהתפוח אדמה
שעועיתשעועית
6
מסננים את המים ומניחים את תפוחי האדמה, הביצים והפולים הירוקים במסננת; שוטפים בקצרה מתחת למים קרים. לקלף את הקליפות את הביצים ולחתוך אותם 1/2 לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תפוח אדמהתפוח אדמה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
7
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לשפשף את הטונה מכל הצדדים עם שמן זית, וקצת ויניגרט; העונה עם כמות נכבדה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
טונהטונה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הנח את הטונה במחבת החמה וצרוב במשך כ 2 דקות בכל צד; כמו הטונה מבשלת, הבשר האדום יהפוך לבן יותר.
מרכיבים שתצטרך
בשר אדוםבשר אדום
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מעבירים את הטונה ללוח חיתוך וחתיכה.
מרכיבים שתצטרך
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
כדי להרכיב את הסלט: לשלב את תפוחי האדמה, שעועית ירוקה, עגבניות, זיתים, אנשובי, צלפים, עירית בקערת ערבוב גדולה. קח את ויניגרט ולתת לו עוד שייק טוב כדי recombine.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ויניגרטויניגרט
אנשוביאנשובי
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
עיריתעירית
זיתיםזיתים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
11
טפטף את הסלט עם מספיק ויניגרט כדי להרטיב באופן מלא ולזרוק בעדינות מעיל; העונה עם מלח ופלפל. הקפד לא למעוך את החומרים - הדבר החשוב על סלט ניסואז הוא שזה מסודר יפה על מגש עם כל האלמנטים לשמור על שלמות הפרט שלהם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
12
שים את הסלט השליך במורד מרכז מגש הגשה ולהניח את הטונה הצרובה אטרקטיבית על פני החלק העליון ואת הביצים סביב השפה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
טונהטונה
13
טפטוף עם ויניגרט הנותרים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט