קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

סלט סלמון בגריל עם רוטב יוגורט גרגיר הנחלים

סלט סלמון בגריל עם רוטב יוגורט גרגיר הנחלים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלט סלמון בגריל עם רוטב יוגורט גרגיר נחלים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 3 אוהדים. אם יש לכם לבבות חסה רומיין, סלמון, יוגורט ביו טבעי סיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון עלום וסלט גרגיר נחלים עם שמיר-רוטב יוגורט, סלמון, גרגיר הנחלים, שומר וסלט סלק תינוק עם רוטב למוני "קוויאר" , ו סלמון ג'ינג'ר עם תירס בגריל וסלט גרגיר נחלים.

הוראות

1
מבשלים את הביצים במחבת של מים רותחים במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים, ואז מתקררים מתחת למים זורמים. לקלף את הביצים, ולאחר מכן לחתוך אותם לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
3
גריל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
שים את הסלמון, צד העור למטה, על מגש אפייה, ואז גריל במשך 4 דקות. להפוך את הדגים, להוסיף את הפיטה הקרוע למחבת הגריל, ואז לבשל 2-3 דקות יותר עד הסלמון מבושל דרך ואת פיטה הוא פריך וזהב. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
בינתיים, מניחים את גרגיר הנחלים, חזרת ושום במעבד מזון, ואז יז עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
לא מגן מקומילא מגן מקומי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיף את היוגורט ומים 3-4 כף, ואז דופק לכמה שניות יותר כדי להפוך חלק, רוטב pourable.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מוסיפים קצת מיץ לימון ותבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
8
שברו את הסלמון לפתיתים גדולים. מפזרים את החסה על מגש, ואז למעלה עם ביצה, סלמון ופיטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
(קיבלר)(קיבלר)
9
טפטוף על הרוטב, לזרוק ולהגיש.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.