סלט סלק וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק וסלט ארוגולה. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 256 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, חרדל דיז'ון, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט ארוגולן וסלק סלק, ו סלט סלק וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר ירקות מסלק, עוזב על 1/2 אינץ ' של גזע. אין לקצץ או לחתוך שורש. לשטוף סלק היטב.
מקום סלק בסיר 2 ליטר; להוסיף מספיק מים כדי לכסות. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 40 עד 50 דקות או עד מכרז; לנקז.
הסר עורות מסלק תחת מים זורמים; מסננים סלק על מגבות נייר.
חותכים סלק לרצועות julienne; במקום זכוכית רדודה או צלחת פלסטיק.
במיכל מכוסה היטב, לנער שמן, חומץ, חרדל וסוכר.
לשפוך על סלק. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 12 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הכנת סלט.
סדר סלק על 4 צלחות סלט. למעלה עם ארוגולה וגבינה.
טפטוף עם תערובת שמן שנותר אם תרצה.