אם יש לך גבינת פטה גס, שמן זית, תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-6 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט סלק זהוב וארגמן עם תפוזים, שומר ופטה, סלט סלק לתינוקות מעורב עם תפוזי דם, שומר מגולח, ו Ch, ו שומר, סלק זהוב וסלט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
הנח את כל הסלק במחבת מתכת 9x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
טפטוף 3 כפות שמן מעל; מפזרים מלח ופלפל ולזרוק למעיל. מכסים את המחבת בנייר כסף וסלק צלוי עד למכרז, על 1 1/2 שעות. לחשוף וקריר לחלוטין. לקלף סלק, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', ומניחים בקערה גדולה, כל צבע בצד הנגדי; מפזרים מלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
חותכים את כל הקליפה ומוציאים תפוזים. עבודה מעל קערה בינונית כדי לתפוס מיץ תפוזים, לחתוך בין ממברנות, משחרר קטעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
מלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)