קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות37
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סרטנים רך עם רוטב אלילה ירוק

סלט סרטנים רך עם רוטב אלילה ירוק
סלט סרטנים רך עם רוטב אלה ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1394 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, עלי טרגון, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סרטן בגריל רך מעטפת וסלט אננס עם גרגיר הנחלים, סלט סרטנים אלה ירוקה, ו רוטב סלט אלילה ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את האלה הירוקה ההלבשה: פשוט לרסס את החומרים יחד בבלנדר, עד ירוק בהיר שמנת. לכסות ולתקוע את הרוטב במקרר כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
יוצקים את חלב החמאה בקערה רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הסרטנים. מתבלים את החמאה עם מרתיחי סרטן תיבול, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הניחו את הסרטנים בתערובת החמאה ומרינדה, מכוסים, במקרר במשך 1 שעה; השריית הסרטנים בחמאה מסייעת להשרות אותם כאשר מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3
הסר את הסרטנים מאמבט חלב ולתת עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
יוצקים 2 אינץ ' של שמן במחבת כבדה או סיר גדול וחום ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
שים את הקמח בצלחת עוגה או צלחת ומתבלים עם כמות נכבדה של מלח ופלפל. לדלות את הסרטנים בקמח מתובל מעיל, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
6
הניחו את הסרטנים בשמן החם בשכבה אחת ללא צפיפות; ייתכן שיהיה עליך לטגן אותם בקבוצות. תיזהר, לסרטנים יש נטייה להתפרץ ולנתז. מבשלים את הסרטנים במשך כ 3 דקות בכל צד, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
כדי להרכיב את הסלט: לשלב את גרגר הנחלים, חסה, ופרוסות בצל בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
9
יוצקים 1/2 כוס של האלה הירוקה ההלבשה, זורק למעיל. מסדרים את הסלט על מגש הגשה, מניחים את הסרטנים המטוגנים על גבי, ומגררים את הביצה הקשה על כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
10
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

מרכיבים

3פילהפילה אנשוביפילה אנשובי1ראשביב חסה, גזוז וקרוע בידביב חסה, גזוז וקרוע ביד4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול1מתוקים של עגלמתוקים של עגל4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)עירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה בצפיפותפטרוזיליה טרייה קצוצה בצפיפות2(חוֹרֶף)עלי טרגון טריים קצוציםעלי טרגון טריים קצוצים2שיני שום, קצוץ גסשיני שום, קצוץ גס1לימון, juicedלימון, juiced4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי לימון, למנהפלחי לימון, למנה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרסרטנים רכים שריון, ניקו ושטפוסרטנים רכים שריון, ניקו ושטפו1בצל אדום, פרוסבצל אדום, פרוס4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק2קבוצותגרגיר הנחלים, גזוזגרגיר הנחלים, גזוז4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו