סלט סתיו
סלט סתיו הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מנדרינות satsuma, אגוזי לוז, תאריכי medjool, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. נסו סלט סתיו בצנצנת, סלט סתיו, ו סלט סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
שים אגוזי לוז במחבת 8 או 9 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד זהב מתחת לעורות, 12 עד 15 דקות.
יוצקים על מגבת; בואו להתקרר. לשפשף אגוזים במגבת כדי להסיר עורות רופפים. הרם אגוזים מן מגבת ושמורה; להשליך עורות.
גרגר 1/2 קליפת כפית מ 1 מנדרינה.
חותכים מנדרינה לשניים ולהוסיף מיץ 1/4 כוס; להשתמש מנדרינה אחרת במידת הצורך. שים קליפה ומיץ בקערה רחבה, רדודה. מקלפים את שאר המנדרינות. משוך כל אחד בנפרד לחצאים.
חותכים חצאים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
להוסיף לקערה. תאריכי בור ורבע לאורכו.
מוסיפים תאריכים, מיץ לימון ושמן זית לקערה.
מוסיפים חסה וצנוניות לקערה, מערבבים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.