סלט עדשים בניחוח ביי עם פנצ'טה
סלט עדשים בריח ביי עם פנצ'טה עשוי להיות בדיוק הצד המנה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, רוזמרין, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט עדשים בניחוח כתום עם אסקרול נבול, כמון בריח חיטה-מרק עדשים, ו פנצ'טה, עדשים צרפתיים וריזוטו תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עדשים ועלי דפנה בסיר גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל עדשים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 18 דקות או עד במכרז; לנקז. השליכו את עלי המפרץ.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף pancetta; לטחון 2 דקות או עד השחמה.
הסר את pancetta עם כפית מחוררת.
מוסיפים כרוב לטפטופים במחבת; מטבלים 5 דקות או עד מכרז.
מערבבים את העדשים והכרוב בקערה גדולה.
מערבבים חומץ ואת שאר החומרים, ערבוב עם מקצף.
טפטוף ויניגרט מעל תערובת עדשים; לזרוק היטב מעיל.
מפזרים עם פנצ ' טה רק לפני ההגשה.