קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות31
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עוף סיני

סלט עוף סיני
מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לך שקדים חתוכים, עטיפות וונטון, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט עוף סיני ללא אשמה-סלט זה קל, בריא ומלא טעם, סלט עוף סיני, ו סלט עוף סיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לזרוק את כרוב נאפה, גזר, כוסברה בצל ירוק יחד כדי לשלב ולאחר מכן לכסות עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב נאפהכרוב נאפה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תן ירקות פריך בזמן שאתה מכין את שאר הסלט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3
מניחים את שברי השקדים על תבנית אפייה קטנה וטוסט ב 350 מעלות F (180 C) עד חום זהוב. הם יעברו מימין לשריפה בתוך שניות, אז שימו לב טוב להתקדמות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מעבירים את השקדים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הניחו את עטיפות וונטון על משטח שטוח והשתמשו במברשת מאפה כדי לצחצח בנדיבות משטח אחד בשמן זית. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך אותם לרצועות 1/4 אינץ ' ולתת לכל רצועה לסובב לפני הצבת אותם על תבנית אפייה ואפייה עד wontons הם חום זהוב ופריך. בסיר בינוני עם מכסה, להביא 8 כוסות מים ו 2 כפות מלח לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיף את מכרזי העוף לסיר, לכסות עם המכסה ולאחר מכן לכבות את החום. Poach עד העוף קורא טמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (כ 10 דקות). הזמן שנדרש כדי לבשל ישתנה בהתאם לגודל של העוף. בעוד העוף מתבשל, להכין קערה של מי קרח. כאשר העוף נעשה, לנקז אותו ולהוסיף את העוף למי הקרח כדי לעצור את הבישול. כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותו ולהניח אותו בצד. בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ התפוזים, שמן צמחי, חומץ אורז, רוטב הויסין, רוטב סויה, שמן שומשום, מיץ זנגביל, מלח, חרדל ופלפל לבן עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
רוטב הויסיןרוטב הויסין
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
חומץ אורזחומץ אורז
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מסננים את הירקות סלט ולהפעיל אותם דרך ספינר סלט, מלטף את כל המים הנותרים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מוסיפים את הירוקים לקערה יבשה. לזרוק את הסלט עם זרעי שומשום ו 2 / 3rds של הרוטב ולאחר מכן למקם אותו בקערה או מגש הגשה. למעלה עם השקדים, עוף, עטיפות wonton אפוי ויוצקים את שאר ההלבשה על גבי. הסלט צריך להיות מוגש ברגע שהוא לבוש.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
( 23)( 23)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.