סלט ענבים אדום הודו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סלרי, מוסטאצ'ולי פסטה, טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: סלט הודו ענבים, טורקיה & קינואה ממולא ענבים עלים, ו טורקיה וצ'דר לבן עם בצל קרמל וגבינה בגריל ענבים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף את הפסטה, ומבשל במשך 8 עד 10 דקות, או עד מכרז.
לנקז, ולרוץ מתחת למים קרים להתקרר.
לנקז שוב, ולהעביר לקערה גדולה.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את המיונז, שמנת חמוצה ושורש סלרי. מערבבים את זה לתוך אטריות מעיל. מקפלים את הענבים, טורקיה וסלרי. תרגע עד ההגשה.
כדי לשרת, מניחים מיטה של חסה רומיין על צלחות הגשה. למעלה עם סלט פסטה הודו.