סלט פארו ירקות בגריל יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח, עלי תרד לתינוקות, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט פארו עם עגבניות וקישואים בגריל, סעודת יום ראשון: זנבות לובסטר בגריל עם פארו חם, תירס קלוי וסלט עגבניות, ו עדשים ומרק ירקות פארו.
הוראות
1
יש לשטוף את פארו מתחת למים קרים. בסיר 2 ליטר, לערבב 2 1/2 כוסות מים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים פארו; חום לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית חום, לכסות ומבשלים 20 עד 25 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
3
ניקוז, במידת צורך, ולהניח בצד.
4
פחם חום או גריל גז.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מברשת פלפלים, אספרגוס ועגבניות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
6
מניחים פלפלים ואספרגוס בסל גריל או ישירות על מתלה גריל. כיסוי גריל; לבשל על אש בינונית 7 עד 9 דקות, מפנה מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז, הוספת עגבניות במהלך 4 הדקות האחרונות.