קושימומחה
מוכן ב1 ש, 19 דק.
מנות6
ציון בריאות27
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פובוי שרימפס עם רוטב ר ' מולדה

סלט פובוי שרימפס עם רוטב ר ' מולדה
צריך מנה עיקרית פסקטרית? סלט פובוי שרימפס עם רוטב מולדה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 436 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 19 דקות. אם יש לכם שמן זית, לבבות חסה רומאיים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 64%. מתכונים דומים: סלט שרימפס ואבוקדו עם רוטב רמולד, סלט פסטה שרימפס, ו רמולד שרימפס.

הוראות

1
קלף שרימפס; דווין, אם תרצה בכך. לזרוק שרימפס עם 1 כף. שמן זית בקערה בינונית. שרימפס שרימפס על שיפודים, ומפזרים את שני הצדדים עם תיבול קייג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים לבבות חסה רומאיים לשניים לאורכם.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
3
מברישים דפנות לבבות חתוכות עם 1 1/2 כפות שנותרו. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
חותכים בגט לפרוסות 18 (1/2 אינץ'); מניחים על תבנית עם נייר אפייה. מערבבים יחד חמאה ושום.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מברישים צד 1 של לחם בתערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
אחוז שומןאחוז שומן
7
אופים 8 עד 10 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
בינתיים מחממים גריל לחום של 350 עד 400 (בינוני-גבוה). גריל שרימפס, מכוסה במכסה גריל, 3 עד 4 דקות מכל צד או סתם עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
הסר שרימפס, וכסה בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מקום רומיין, לחתוך הצדדים למטה, על בישול באח של גריל. גריל, מכוסה במכסה גריל, 2 עד 3 דקות או עד שמופיעים סימני נבול וגריל בלבד.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
מניחים 1 חצי לב רומיין בגריל על כל אחת מ -6 הצלחות. למעלה עם טריזי עגבניות, בצל ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
12
מזלפים רוטב רמולד.
13
מגישים עם פרוסות לחם צרפתי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.