סלט פנזנלה עם סטייק ביזון צלע
סלט פנזנלה עם סטייק ביזון צלע יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפל, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. וזה די טוב. נסו פאנצנלה שאור עם סטייק צלוי צלוי, סלט פנצנלה סטייק, ו סלט Panzanella סטייק בגריל עם ויניגרט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מניחים חתיכות לחם במחבת אפייה רדודה.
טפטוף עם שמן 2 כפות; לזרוק בעדינות מעיל.
אופים במשך 5 דקות או עד קלוי, ערבוב פעם או פעמיים. מגניב מעט; להעביר קערה גדולה מאוד.
מערבבים גבינת מוצרלה, עגבניות, מלפפון, בצל ובזיליקום בקערה גדולה; להפריש.
עבור ההלבשה, לטאטא יחד חומץ, 3 כפות שמן, שום, 1/2 כפית מלח, ואת 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.
יוצקים רוטב על תערובת עגבניות; לזרוק מעיל. כפית את תערובת העגבניות על הלחם; לזרוק למעיל.
בואו לעמוד במשך 15 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מגישים עם סטייק ביזון צלוי.
מפזרים סטייק ביזון האגף עם 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. עבור גז או גריל פחם, במקום סטייק על המדף של גריל חשוף ישירות מעל חום בינוני גבוה. גריל במשך 8 עד 10 דקות או עד doneness הרצוי. מכסים סטייק ביזון האגף בנייר כסף ולתת לעמוד במשך 5 דקות. דק לחתוך סטייק על פני התבואה.