קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות6
ציון בריאות24
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פנזנלה עם סטייק ביזון צלע

סלט פנזנלה עם סטייק ביזון צלע
סלט פנזנלה עם סטייק ביזון צלע יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפל, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. וזה די טוב. נסו פאנצנלה שאור עם סטייק צלוי צלוי, סלט פנצנלה סטייק, ו סלט Panzanella סטייק בגריל עם ויניגרט עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים חתיכות לחם במחבת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
טפטוף עם שמן 2 כפות; לזרוק בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
אופים במשך 5 דקות או עד קלוי, ערבוב פעם או פעמיים. מגניב מעט; להעביר קערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
5
מערבבים גבינת מוצרלה, עגבניות, מלפפון, בצל ובזיליקום בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
עבור ההלבשה, לטאטא יחד חומץ, 3 כפות שמן, שום, 1/2 כפית מלח, ואת 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
יוצקים רוטב על תערובת עגבניות; לזרוק מעיל. כפית את תערובת העגבניות על הלחם; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
לחםלחם
8
בואו לעמוד במשך 15 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
9
מגישים עם סטייק ביזון צלוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ביזוןביזון
1
מפזרים סטייק ביזון האגף עם 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. עבור גז או גריל פחם, במקום סטייק על המדף של גריל חשוף ישירות מעל חום בינוני גבוה. גריל במשך 8 עד 10 דקות או עד doneness הרצוי. מכסים סטייק ביזון האגף בנייר כסף ולתת לעמוד במשך 5 דקות. דק לחתוך סטייק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
פלפלפלפל
ביזוןביזון
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו