סלט פסטה Gruyere ופטריות דורש על 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, פטריות, פסטה פוזילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו פטריות בר וטארט Gruyère עם סלט עשבי תיבול טרי, טארט פטריות עם Gruyére, ו פטריות גרנוויל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה fusilli במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
להקציף שמן זית, חומץ, שמיר, שום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה.