קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט פסטה Gruyere ופטריות

סלט פסטה Gruyere ופטריות
סלט פסטה Gruyere ופטריות דורש על 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, פטריות, פסטה פוזילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו פטריות בר וטארט Gruyère עם סלט עשבי תיבול טרי, טארט פטריות עם Gruyére, ו פטריות גרנוויל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה fusilli במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.פוזילי.
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
להקציף שמן זית, חומץ, שמיר, שום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
שוםשום
שמירשמיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים פסטה מבושלת, פטריות, ארוגולה, גבינת Gruyere, ובצל יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
פטריותפטריות
ארוגולהארוגולה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים רוטב על תערובת פסטה; לזרוק מעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושומרים במקרר סלט פסטה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה