קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט קיסר גבינה כחולה

סלט קיסר גבינה כחולה
גשו לסופר וקנו חסה עם קרח, פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: סלט קיסר גבינה כחולה, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל.

הוראות

1
שים את החומץ, מיץ לימון, שום, חלמון ביצה, חרדל, רוטב ווסטרשייר, אנשובי ופלפל בבלנדר תערובת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מיץ לימוןמיץ לימון
אנשוביאנשובי
חלמון ביצהחלמון ביצה
חרדלחרדל
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
עם ריצת המכונה, מוסיפים את שמן הזית, בהתחלה על ידי טיפות ולאחר מכן, כמו תערובת emulsifies, בזרם דק, יציב עד כל השמן משולב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
3
דופק ב 3/4 של Gorgonzola והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פרמזןפרמזן
4
לגרד לתוך קערה. מקפלים בgorgonzola הנותרים. כיסוי, ומקרר עד הצורך. אתה צריך בערך 1 1/3 כוסות. (ההלבשה שומרת, בקירור, במשך 2-3 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את הרומיין הקרוע והקרחון בקערה גדולה ולזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להניח את עלי הרומיין על מגש.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
7
מניחים כמה כפות של הסלט על העלים ומקשטים עם גבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה