גשו לסופר וקנו חסה עם קרח, פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: סלט קיסר גבינה כחולה, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל.
הוראות
1
שים את החומץ, מיץ לימון, שום, חלמון ביצה, חרדל, רוטב ווסטרשייר, אנשובי ופלפל בבלנדר תערובת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מיץ לימון
אנשובי
חלמון ביצה
חרדל
חומץ
שום
פלפל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
עם ריצת המכונה, מוסיפים את שמן הזית, בהתחלה על ידי טיפות ולאחר מכן, כמו תערובת emulsifies, בזרם דק, יציב עד כל השמן משולב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שמן בישול
3
דופק ב 3/4 של Gorgonzola והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
פרמזן
4
לגרד לתוך קערה. מקפלים בgorgonzola הנותרים. כיסוי, ומקרר עד הצורך. אתה צריך בערך 1 1/3 כוסות. (ההלבשה שומרת, בקירור, במשך 2-3 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים את הרומיין הקרוע והקרחון בקערה גדולה ולזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
להניח את עלי הרומיין על מגש.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
7
מניחים כמה כפות של הסלט על העלים ומקשטים עם גבינה נוספת.