סלט קיסר כרוב
סלט קיסר כרוב הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, שום, פרמז'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו סלט קייל קיסר + ויניגרט קיסר, סלט קיסר כרוב, ו סלט קיסר כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית. לזרוק בחצי את השום ואת הפלפל האדום כתוש ולהביא את המחבת לחום בינוני. מבשלים את השום עד שהוא הופך להיות זהוב מאוד ארומטי, 2 עד 3 דקות.
הסר את השום וזרוק אותו-זה מילא את ייעודו שום. לזרוק את קוביות הלחם ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם זהובים, פריך, וספגו את כל השמן, כמו ספוגי שמן זית קטנים.
בקערה של מעבד מזון, לשלב את Parmigiano, גרידת לימון ומיץ, השום הנותר, Dijon, אנשובי, ווורצ ' סטרשייר. מחית עד התערובת חלקה, 15 עד 20 שניות. עם המכונה פועלת, להוסיף 1/4 עד 1/3 כוס שמן זית דרך צינור ההזנה.
תן למעבד להמשיך לרוץ לעוד 10 עד 15 שניות. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
בקערה גדולה, לזרוק את כרוב עם קרוטונים ושני שלישים של ההלבשה.
תן כרוב לשבת במשך 3 עד 4 דקות כדי לרכך. לטעום, להוסיף את ההלבשה הנותרת, ולהתאים את התיבול במידת הצורך.