סלט קצוץ בסגנון ניו יורק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 16 גרם חלבון , 38 גרם שומן , ובסך הכל 483 קלוריות . מתכון ללא גלוטן זה מגיש 10 ומחירו $3.03 למנה . מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-20 דקות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 9 מעריצים. גשו לסופר וקנו ירקות סלט, מיונז, מלח ופלפל גרוס, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 81% . נסו סלט קצוץ בסגנון ניו יורק , סלט קצוץ בסגנון ניו יורק וסלט קצוץ בסגנון תאילנדי עם סרירצ'ה טופו (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את הירוקים ואת כל הקיבועים בכלים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
3
יש קערת נירוסטה גדולה עם מלקחיים. תן לכל אחד לבנות את הסלט שלו על ידי זריקת מה שהוא רוצה לקערה. לזרוק ולהטות את הסלט על קרש חיתוך. בעזרת 2 סכינים, קוצצים במהירות את הסלט כך שהוא קצוץ לחתיכות קטנות יותר. לזרוק אותו בחזרה לתוך צלחת המתכת ולזרוק עם Herby Ranch Dressing.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תְרֵיסַר
ספריי סוכריות ליל כל הקדושים, אופציונלי
4
מעבירים לצלחת ומפזרים מעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(סרטים רחבים, החלף פטוצ'יני אם לא זמין)
5
מערבבים בקערה את המיונז, החמאה, השמנת החמוצה, הפטרוזיליה, העירית, האורגנו, החומץ, רוטב ווסטרשייר ומלח ופלפל לפי הטעם. מצננים כמה שעות לפני ההגשה.
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את Perrier-Jouet Grand Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.