סלט שיטאקי חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט כרוב חם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם רוטב תמרי, כרוב נאפה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תרד קינואה חם וסלט שיטאקה, סלט כרוב אסייתי עם פטריות טופו ושיטאקי, ו שיטאקה מוקפץ וסלט ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים את השום והכרוב ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות יותר. מערבבים ברוטב סויה, פלפל שחור, מיץ ליים וזרעי שומשום קלויים.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
זרעי שומשום קלויים, לקישוט (נמכר כבר קלוי בצנצנות שייקר גדולות על המעבר מזונות אסיאתיים) .