סלט שעועית שרימפס וקנליני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו בצל, שרימפס, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. מתכונים דומים: סלט שעועית קנליני, סלט שעועית קנליני וטונה, ו סלט שעועית אבוקדו וקנליני.
הוראות
1
להכנת שרימפס, שלבו את 5 המרכיבים הראשונים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; מוסיפים שרימפס ומבשלים 3 דקות או עד לסיום השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים ושוטפים במים קרים; מגניב. מחק בצל, שום ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שום
עשבי תיבול
בצל
מים
3
להכנת סלט, שלבו שמן, מלח, פלפל שחור ושום טחון; מערבבים היטב עם מטרפה.
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.