קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

סלט שעועית שרימפס וקנליני

סלט שעועית שרימפס וקנליני
סלט שעועית שרימפס וקנליני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו בצל, שרימפס, כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. מתכונים דומים: סלט שעועית קנליני, סלט שעועית קנליני וטונה, ו סלט שעועית אבוקדו וקנליני.

הוראות

1
להכנת שרימפס, שלבו את 5 המרכיבים הראשונים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; מוסיפים שרימפס ומבשלים 3 דקות או עד לסיום השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים ושוטפים במים קרים; מגניב. מחק בצל, שום ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
בצלבצל
מיםמים
3
להכנת סלט, שלבו שמן, מלח, פלפל שחור ושום טחון; מערבבים היטב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
פלפל שחורפלפל שחור
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים שרימפס, פלפל חריף ושאר המרכיבים, וזורקים היטב. מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שרימפסשרימפס
5
הערה: כל מנה מספקת 84 מיקרוגרם של חומצה פולית

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבוקדו קלופים חתוכים לקוביותאבוקדו קלופים חתוכים לקוביות1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית קנליני או שעועית לבנה אחרת, שטוף סחוטשעועית קנליני או שעועית לבנה אחרת, שטוף סחוט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, לרבעיםבצל, לרבעים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליהעלי פטרוזיליה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.