תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תירס מקסיקני צלוי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עגבניות ענבים, כוסברה, גבינת cotija, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית שחורה וסלט תירס-סלט מקסיקני חריף / מנות ראשונות, מטבל סלט תירס מקסיקני, ו סלט תירס מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים תירס ובצל על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. מטגן 4 סנטימטרים מחום במשך 15 דקות, מסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל
תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
3
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
זרעים
4
מניחים חצאי פלפל, עור הצדדים למעלה, על תבנית אפייה עם תירס ובצל. לצלות 13 דקות נוספות או עד שכל הירקות חרוכים בנקודות, הפיכת תירס ובצל מדי פעם (לא להפוך פלפלים).
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
בצל
תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מניחים פלפלים בשקית נייר. מקפלים לסגור בחוזקה; לתת לעמוד 10 דקות. פיל ופלפלים קוצצים גס.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Sandhi סנפורד ובנדיקט פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 65 דולר לבקבוק.