קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה בייקון וביצה

סלט תפוחי אדמה בייקון וביצה
סלט תפוחי אדמה בייקון וביצה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 366 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עשב שמיר, זרעי סלרי, ביצים קשות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו בייקון וביצה מק וגבינה, קליפורניה ארוחת בוקר לעטוף (אבוקדו, ביצה, בייקון ועוד!), ו סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט דיז'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים תפוחי אדמה לתנור הולנדי; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מסננים ומצננים.
3
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את הביצים, הבצל, הבייקון והפטרוזיליה. בקערה קטנה שלבו את המיונז, התענוג, החרדל, החומץ, מיץ הלימון והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה וזורקים בעדינות לציפוי. מקררים עד להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים