קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה מיושן

סלט תפוחי אדמה מיושן
סלט תפוחי אדמה מיושן עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. תמורת 48 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 18. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמנת, חומץ וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. סלט תפוחי אדמה מיושן, סלט תפוחי אדמה מיושן וסלט תפוחי אדמה מיושן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים עד שהם רכים; מסננים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות שלמות, חתוכות לרבעיםפטריות טריות שלמות, חתוכות לרבעים
פטל שחור טרי או קפואפטל שחור טרי או קפוא
2
בינתיים מערבבים בסיר סוכר, קמח, מלח, חרדל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח טארט קלוף פרוס דקתפוח טארט קלוף פרוס דק
עם חרדלעם חרדל
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
צבע מאכל נוזלי-ירוקצבע מאכל נוזלי-ירוק
25 שבבי חמוצים מתוקים25 שבבי חמוצים מתוקים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל סקוטי מצנפת, זרע ופרוס דק*1 פלפל סקוטי מצנפת, זרע ופרוס דק*
3
מוסיפים חומץ ומים; להביא לרתיחה. מרתיחים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררתגבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
פטל שחור טרי או קפואפטל שחור טרי או קפוא
4
הוסף כמות קטנה לביצים; להחזיר הכל למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 1-1/2 עד 2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומדחום קורא 160 מעלות. מקררים עד להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
ספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטורספרינקס צבעוני או סוכריות דקורטור
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
5
קולפים תפוחי אדמה אם רוצים; פורסים ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות שלמות, חתוכות לרבעיםפטריות טריות שלמות, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
6
מוסיפים בצל. מערבבים שמנת חמוצה לתוך הרוטב; יוצקים על תערובת תפוחי אדמה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פיל פונדנטפיל פונדנט
רוטב מ-daube A La Provencaleרוטב מ-daube A La Provencale
פטריות טריות שלמות, חתוכות לרבעיםפטריות טריות שלמות, חתוכות לרבעים