סלט תפוחי אדמה מיושן
סלט תפוחי אדמה מיושן עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. תמורת 48 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 18. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמנת, חומץ וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. סלט תפוחי אדמה מיושן, סלט תפוחי אדמה מיושן וסלט תפוחי אדמה מיושן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים עד שהם רכים; מסננים ומצננים.
בינתיים מערבבים בסיר סוכר, קמח, מלח, חרדל ופלפל.
מוסיפים חומץ ומים; להביא לרתיחה. מרתיחים ומערבבים במשך 2 דקות.
הוסף כמות קטנה לביצים; להחזיר הכל למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 1-1/2 עד 2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומדחום קורא 160 מעלות. מקררים עד להתקררות.
קולפים תפוחי אדמה אם רוצים; פורסים ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים בצל. מערבבים שמנת חמוצה לתוך הרוטב; יוצקים על תערובת תפוחי אדמה וזורקים לציפוי.