קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה

סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה
סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם בצל או / 2, תפוחי אדמה חלודה, שמן זית. גלגל העין זהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה, סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה, ו סלט תפוחי אדמה צ'יפוטלה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים מים לרתיחה ומי עונה בנדיבות עם מלח ומבשלים את תפוחי האדמה עד רק מזלג מכרז, 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מערבבים צ ' יפוטלים, רוטב, ריבה, מיץ, חומץ בקערה ואז לטאטא בשמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
ריבהריבה
חומץחומץ
מיץמיץ
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מסננים את תפוחי האדמה היטב, להחזיר אותם לסיר חם כדי לתת למים להתאדות, ולאחר מכן להוסיף מיד ההלבשה. הרוטב ייספג טוב יותר על ידי תפוחי אדמה חמים. לזרוק עם בצל ועשבי תיבול מתבלים את הסלט עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
עשבי תיבולעשבי תיבול
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מגישים חם או צונן.
5
טפטוף קצת יותר שמן זית כתית על הסלט אם הוא מתייבש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה