לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון בגריל בסגנון קובני. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -38 גרם חלבון , 39 גרם שומן ובסך הכל 641 קלוריות . , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש פילה סלמון חתוך במרכז, שאלוט, מלח כשר ועגבניות ענבים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 92% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל , סלט סוכר כיכר אננס ולובסטר מעוטר בקוקוס קלוי ושרימפס בגריל הדרים בסגנון קובני , וסלמון בגריל בסגנון פסטרמה .
הוראות
1
מחממים גריל לגובה בינוני. בקערה גדולה טורפים 2 כפות שמן זית, מיץ מלימון אחד, שום, בצלצלי שאלוט, כמון, קאיין, כפית מלח וחצי מהכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הסלמון והופכים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
נותנים למרינדה 15 דקות בטמפרטורת החדר. בינתיים, זורקים את לבבות הדקל והעגבניות בקערה עם 2 כפות שמן הזית הנותרות, מיץ הלימון הנותר ושארית הכוסברה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לבבות דקל
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מברישים את הגריל בשמן צמחי. צולים את הסלמון, עם צד עגול כלפי מטה, עד שמסומן בתחתית, כ-4 דקות. הופכים וממשיכים לצלות עד שמסומנים בצד השני ומבושלים, 2 עד 3 דקות נוספות. מחלקים את הסלמון בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מגישים עם הירוקים והלבבות של סלט דקלים; לטפטף את המיצים מהסלט על הירוקים.
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור סלמון בגריל. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.