קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

סלמון בגריל קיוטו

סלמון בגריל קיוטו
סלמון בגריל קיוטו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שורש זנגביל, שום, חרדל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סלמון בגריל קיוטו, סטייק סלמון קיוטו, ו מזרח פוגש מערב הטוב ביותר: קיוטו סלופי ג'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבנית אפייה רדודה זכוכית, לשלב רוטב סויה, ריכוז מיץ תפוזים, שמן, רוטב עגבניות, מיץ לימון, חרדל, בצל ירוק, שום, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2
מניחים סלמון במרינדה, ופונים למעיל. מכסים, ומקררים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר סלמון ממרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
יוצקים מרינדה לסיר קטן. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
שמן קלות באח הגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מברשת או לרסס סלמון עם שמן זית. מבשלים על גריל במשך 5 עד 10 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. הפעל סלמון פעם אחת, מברשת עם מרינדה מבושלת באמצע זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.