קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סלמון גפילטע פיש

סלמון גפילטע פיש
המתכון סלמון גפילטע פיש מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוחה מצה, מלח, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלמון גפילטע פיש, Ellyn Goodrich ' s Alaskan Hellibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve), ו גפילטע פיש.

הוראות

1
עבור מרק, 5-6-qt. פאן, לשלב בצל, גזר, סלרי, פלפל, 2 qt. מים וקוביות מרק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד ירקות רכים מאוד, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים מרק דרך מסננת לתוך קערה. להשליך תבלינים ולהחזיר מרק למחבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
עבור גפילטע פיש, דופק חצי סלמון ו lingcod בכל פעם במעבד מזון עד קצוץ דק; לא טהור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
לגרד לתוך קערה גדולה. מערבולת בצל במעבד עד מטוהרים בצורה חלקה ולהוסיף דגים עם ביצים, 1/3 כוס ארוחה מצה, פלפל, ומלח; מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)(קיבלר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
תערובת צריכה להיות חזקה מספיק כדי להחזיק את צורתו כאשר נוצר לכדור עם הידיים. אם רך מדי, מערבבים ב 2 עד 3 כף. עוד ארוחת מצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
6
עם הידיים שלך, תערובת דגים טפיחה, 2 כף. בכל פעם, לתוך כדורים חלקים ולהגדיר מעט בנפרד על צלחת. לשטוף את הידיים לעתים קרובות במים קרים כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
להביא מרק במחבת לרתיחה מעל חום גבוה; להתאים את החום כדי להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף מספיק כדורי דגים כדי פאן לעשות שכבה אחת ללא צפיפות. מבשלים, חשופים, עד כדורים הם אטומים כאשר לחתוך במרכז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הרם גפילטע פיש מהמחבת עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר, לדג עטוף בנייר כסף אם תגיש אותו חם (ראה הערות). חזור לבשל דגים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
עבור רוטב חזרת, בקערה, לשלב שמנת חמוצה, חזרת, ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
חזרתחזרת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מסדרים ירקות סלט על צלחות בודדות או מגש.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
12
מניחים דגים על ירקות ומלווים עם חמוצים, רוטב חזרת, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ירוקירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחורפלפל שחור2largesגזר, חתוך ל-1-ב. חלקיםגזר, חתוך ל-1-ב. חלקים2ביוןסלרי, חתוך ל-1-in. חלקיםסלרי, חתוך ל-1-in. חלקים3קוביות דגים או עוףקוביות דגים או עוף6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמיר פיקל ספירסשמיר פיקל ספירס2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזרת מוכנהחזרת מוכנה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1גדולבצל, לרבעיםבצל, לרבעים1( חצילים)בצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1רבע גלוןסלט ירקות מעורבים, שטוף, מיובש, ומקורר לפריךסלט ירקות מעורבים, שטוף, מיובש, ומקורר לפריך340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עצמות וסלמון עור, לחתוך ל1-ב. chunks (ראה הערות)עצמות וסלמון עור, לחתוך ל1-ב. chunks (ראה הערות)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עצמות ודגים לבנים עור כגון lingcod או rockfish, לחתוך 1-in. גושיםעצמות ודגים לבנים עור כגון lingcod או rockfish, לחתוך 1-in. גושים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו