קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

סלמון הפלפל לימון אפוי של השף ג'ון

סלמון הפלפל לימון אפוי של השף ג'ון
סלמון הפלפל לימון אפוי של השף ג'ון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 425 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, פילה סלמון חתוך במרכז, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה אדיר. מתכונים דומים: כריכי החציל האפויים של השף ג'ון, סלמון אפוי בטעם לימון ופלפל, ו הלזניה של השף ג'ון.

הוראות

1
מקציפים יחד מיץ לימון ופלפל שחור בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים מיונז, מיסו להדביק, חרדל דיז ' ון, ופלפל קאיין לתערובת לימון ופלפל; להקציף יחד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
מיונזמיונז
מיסומיסו
פלפלפלפל
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מורחים את תערובת לימון ופלפל על פילה סלמון. שמור על כף לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פלפלפלפל
מורחיםמורחים
לימוןלימון
4
מכסים את הסלמון בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מניחים פילה על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מורחים את תערובת לימון ופלפל הנותרים על פילה מבלי לתת לו בריכה סביב הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בסיסבסיס
לימוןלימון
8
מפזרים קמצוץ יותר פלפל שחור וכמות נדיבה של מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מלח יםמלח ים
9
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.