סלמון מעושן "סושי" טופר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן "סושי" צילינדר. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 43 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח היפני. גשו לסופר וקנו עלי תרד, סלמון, רצועות פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: סושי סלמון מעושן, סלמון מעושן וסושי אבוקדו, ו סושי סלמון מעושן אספרגוס.
הוראות
מחסנית פרוסות סלמון, עם פרוסות חופפות מעט, כדי ליצור מלבן 6x4 אינץ'.
מורחים עם 2 כפית. ממרח גבינת שמנת; לכסות עם תרד. בזהירות להפיץ גבינת שמנת נותרת על תרד.
מסדרים פלפלים ומלפפונים לאורך 1 צד ארוך של מחסנית סלמון. החל מהקצה העליון, להפשיל סלמון, אופנה ג ' לי רול, לעשות יומן. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. לקרר 2 שעות או עד המשרד מספיק כדי לחתוך.
חותכים גליל עד 12 פרוסות; מקום על קרקרים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.