קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות90
מגזין

סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים

סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים
סלמון מעל כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 102 גרם של שומן, וסך הכל 1818 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם יין, פלפל, תפוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. נסו סלמון צלוי עם כרישה מוקרמת, כרישה מוקרם, ו כרישה מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
לשימור,לשימור,
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פילה סלמוןפילה סלמון
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
טימין לימוןטימין לימון
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
לשימור,לשימור,
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
13
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פילה סלמוןפילה סלמון
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
16
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
טימין לימוןטימין לימון
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות2smallsתפוחים (הבחירה שלך של מגוון), קלופים, cored וקוביות קטנותתפוחים (הבחירה שלך של מגוון), קלופים, cored וקוביות קטנות6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(מקל 1) חמאה(מקל 1) חמאה2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל קאיין, לפי הטעםפלפל קאיין, לפי הטעם6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים גסמלח ים גס2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6כרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, לחתוך 12 חתיכות לאורכו וביסודיות ספוג במי מלח כדי לשחרר חצץכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, לחתוך 12 חתיכות לאורכו וביסודיות ספוג במי מלח כדי לשחרר חצץ2(חוֹרֶף)שמןשמן2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2בצל, קצוץבצל, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ורמיצ'לי, מטוגן בשמן עמוק או 2 כפות קצוץ טימין לימון, לקישוטורמיצ'לי, מטוגן בשמן עמוק או 2 כפות קצוץ טימין לימון, לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין אורזחומץ יין אורז1קילוגרםפילה סלמוןפילה סלמון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.