סלמון עם חרדל חם עם אספרגוס מזוגג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון חרדל חם עם אספרגוס מזוגג מיסו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם דבק מיסו, חרדל דיז'ון, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס, בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס, ו סלמון מזוגג מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את החרדל עם דבש ורוטב חם.
מורחים את התערובת משני צידי צלעות הסלמון, מסדרים אותם בשכבה אחת על צלחת גדולה ומקררים לפחות 10 דקות ועד 30 דקות.
על תבנית אפייה גדולה, לטפטף את האספרגוס בשמן זית, מגלגל את החניתות למעייל. מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 4 דקות, או עד לפריך במכרז.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את הדבק מיסו עם מיץ לימון.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומברשת את האספרגוס בנדיבות עם הדבק. חזור לתנור וצלה במשך 3 דקות, או עד מכרז מזוגג. תתחמם.
מחממים את המטגן. באמצעות מרית, לגרד את רוב המרינדה את הסלמון ולסדר את הצלעות בשכבה על תבנית אפייה. לצלות את הסלמון בצד 1 רק במשך 3 דקות, או עד השחמה היטב; לסובב את תבנית האפייה אפילו לבישול.
מעבירים את הסלמון והאספרגוס לצלחות ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.