סלמון פראי עם קוסקוס פנינה, עגבניות צלויות באיטיות ושמן אורגנו לימון
זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו סלמון לימון-אורגנו עם עגבניות צלויות, סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס, ו סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 121°.
לזרוק עגבניות עם סוכר, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולסדר, לחתוך צדדים למטה, במחבת אפייה רדודה קטנה.
שמן חום במחבת כבדה 9 עד 10 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שום, ערבוב מדי פעם, עד זהב חיוור, 1 עד 2 דקות. מערבבים בזיליקום ועלי אורגנו שלמים, ואז לשפוך שמן על עגבניות. עגבניות צלויות עד רך מאוד אבל לא מתפרק, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות.
להעביר עגבניות עם מרית לצלחת גדולה, ואז לשפוך שמן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה או כוס מדידה, השלכת מוצקים. מערבבים אורגנו קצוץ,גרידה, מיץ, ונותר 1/4 כפית מלח ופלפל.
חום 2 כפיות שמן זית בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז טוסט קוסקוס, ערבוב מדי פעם, עד הזהב ריחני וחיוור, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים מרק, מים ומלח ומבשלים, מכוסים, עד שנוזל נספג וקוסקוס הוא אל דנטה, 10 עד 12 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן מערבבים 2 1/2 כפות שמן אורגנו לימון. מתבלים במלח.
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 260°. קו 17 על ידי 12 אינץ ' תבנית אפייה רדודה עם רדיד.
מסדרים סלמון, צד העור למטה, במחבת אפייה, ולאחר מכן טפטוף עם שמן זית, משפשף אותו על צמרות של פילה, ומפזרים מלח. סלמון צלוי עד שזה עתה מבושל דרך, 12 עד 14 דקות.
מחלקים קוסקוס בין 6 צלחות. הרם בשר סלמון מעור עם מרית מחוררת והעביר פילה לכל מיטה של קוסקוס. שים 2 חצאי עגבניות על כל צלחת, ואז מפזרים סלמון עם זיתים טפטוף עם קצת שמן אורגנו לימון.
עגבניות ניתן קלוי 3 ימים קדימה ומקורר בשמן במיכל אטום. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.