סלמון צלוי בפאן ושומר טרי
גשו לסופר וקנו קורנית, מלח כשר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. מתכונים דומים: אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי, סלמון צלוי עם סלט שומר, ו סלמון צלוי במחבת עם מחית שומר.
הוראות
לדלות את הדגים בקמח. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מוסיף את הדגים וחום על 3 דקות בכל צד. בזהירות להרים את הדגים מהמחבת ולהניח אותו בצד על מגש; מפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים את השום והשומר למחבת ומטוגנים עד שהשומר רפוי. הפחיתו את החום לנמוך והחזירו את הדגים למחבת.
מוסיפים יין או מים וקורנית. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג או קצה סכין.
מפזרים דגים עם שברי שומר.