סלמון צלוי בתנור
סלמון צלוי בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 5. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. ראש לחנות ולקחת מיץ תפוזים, פילה סלמון, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בכמון הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 91%. ציון זה הוא סופר. נסו עוף צלוי בתנור, חזה צלוי בתנור, ו חזיר צלוי בתנור עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-425 זָהוּב.
מניחים סלמון בתוך 15 על 10 על 1 אינץ ' משומן. תבנית אפייה; מזלפים מיצי תפוזים ולימון.
בקערה קטנה מערבבים את שאר החומרים; מפזרים מעל פילה.
אופים 13-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות טינגא רזרב פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.