והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 535 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, טעם עשן נוזלי, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו לבבות רומיין בגריל עם ויניגרט קיסר, לבבות רומיין בגריל עם ויניגרט קיסר, ו חסה חסה עם גבינת פרמזן בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן גריל או מחממים מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
3
על הכיריים למעלה או על הגריל החיצוני שלך, מניחים סיר רוטב קטן על חום מתון ומבשלים בצל בשמן במשך 3 דקות.
תרסיס סלמון עם ספריי בישול ומתבלים במלח. גריל במשך 3 דקות, להסתובב ולשרוף בנדיבות עם זיגוג. תסתובב שוב, זיגוג לצד השני. אם אכפת לך סלמון ורוד במרכז, להסיר לאחר 6 דקות. עבור סלמון אטום, גריל 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
סלמון
זיגוג
מלח
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
להקציף הדרים עם שום, חרדל, טרגון ומלח. זרם בשמן כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
חרדל
שום
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
ריסוס לבבות רומיין עם תרסיס בישול ומניח על גריל 2 דקות, חרוך את העלים החיצוניים.
מרכיבים שתצטרך
לבבות רומיין
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
הסר וחתך כל לב בחצי אורך, באמצעות מלקחיים כדי לעזור להחזיק את החסה החרוכה.
מרכיבים שתצטרך
חסה
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
10
חותכים את הליבה ב stem.
11
חותכים כל חצי לב לשניים שוב לאורכו.
12
מניחים 2 רבעים של רומיין חרוך על כל צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
רומיין
13
טפטוף עם רוטב, עובד בחזרה ורביעית, חסון החסה עם רוטב. שים סלמון על הסלט.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.