סלק גבעולי עם Prosciutto: Coste di Bietola con Prosciutto
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? סלק גבעולי עם Prosciutto: Coste di Bietola con Prosciutto יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם פרושוטו די סן דניאלה, קינמון טחון, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), ו פרושוטו עוף.
הוראות
לנקות את הסלק הירוק, להסיר את העלים ולהניח אותם בצד לשימוש אחר. לקצץ את הגבעולים על לחתוך 6 חתיכות ארוכות inche.
להביא 1 ליטר מים לרתיחה ולהקים אמבט קרח בקרבת מקום. מבשלים את הגבעולים במשך 2 עד 3 דקות במים רותחים עד רך, ואז הלם במי קרח. לאחר התקרר, להסיר את הגבעולים יבש טפיחה.
חותכים את הגבעולים לג 'וליאן 1/4 אינץ' ומניחים בצד.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את 2 כפות שמן זית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מוסיפים את גבעולי הסלק, פרושוטו, גרידת תפוז, קינמון, הנותרים 1 כף שמן זית ובצל אדום וזורקים למעיל, כ -30 שניות. להתיז עם מיץ תפוזים ולזרוק שוב. מתבלים במלח ופלפל ומחלקים בין 4 צלחות.
מגישים מיד, עם דגים או בשר בגריל.