סלק גראטן עם פונטינה ואגוזי מלך
סלק גראטן עם פונטינה & אגוזי מלך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 60 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-60 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלק גראטן עם פונטינה ואגוזי מלך, פונטינה עם אגסים ואגוזים, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה אפייה 8 אינץ dish.In קערה גדולה, לשלב את הסלק ושמן זית ולזרוק בעדינות למעיל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הגבינה והקורנית. מסדרים בערך רבע מהסלק בתחתית המנה המוכנה, חופפים אותם מעט מאוד.
מפזרים בערך רבע מתערובת הגבינה והקורנית על הסלק ומתבלים קלות במלח ופלפל. חזור לעשות 3 שכבות נוספות, מפזרים את השכבה האחרונה של גבינת הערווה עם קצת יותר מלח ופלפל.
טפטף את השמנת על פני השטח ומפזרים אגוזי מלך על גבי.
אופים עד הסלק הם מכרז האגוזים משחימים יפה, על 45 דקות.
הסר את gratin מהתנור ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.