קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

סלק קלוי והדרים עם פטה

סלק קלוי והדרים עם פטה
נסו סלק קלוי והדרים עם פטה, סלק קלוי עם הדרים, Fetan ואגוזי מלך, ו סלט סלק הדרים וקלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף חומץ, חרדל, קליפות הדר, ודבש בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
ויניגרטויניגרט
חרדלחרדל
חומץחומץ
דבשדבש
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
1
מחממים תנור ל 204°. לזרוק סלק ושמן בקערה גדולה; מפזרים מלח ופלפל. לעטוף כל סלק בנייר כסף. מניחים ישירות על מתלה תנור; צלי עד למכרז, 60 עד 70 דקות. רדיד פתוח; מגניב 30 דקות. לשפשף עורות את סלק; לחתוך כל אחד ל 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלקסלק
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
3
מניחים תרד בקערה גדולה; לזרוק עם 2 כפות ויניגרט. לחלק בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים סלק ופלחי הדר לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
להוסיף 2 כפות ויניגרט; לזרוק מעיל. מסדרים תערובת סלק על גבי תרד; מפזרים גבינה ועירית.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
תרדתרד
גבינהגבינה
עיריתעירית
סלקסלק
6
מגישים, עוברים כל ויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט