נסו סלק קלוי והדרים עם פטה, סלק קלוי עם הדרים, Fetan ואגוזי מלך, ו סלט סלק הדרים וקלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף חומץ, חרדל, קליפות הדר, ודבש בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
ויניגרט
חרדל
חומץ
דבש
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
1
מחממים תנור ל 204°. לזרוק סלק ושמן בקערה גדולה; מפזרים מלח ופלפל. לעטוף כל סלק בנייר כסף. מניחים ישירות על מתלה תנור; צלי עד למכרז, 60 עד 70 דקות. רדיד פתוח; מגניב 30 דקות. לשפשף עורות את סלק; לחתוך כל אחד ל 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלק
עוטף
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
רדיד אלומיניום
תנור
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
3
מניחים תרד בקערה גדולה; לזרוק עם 2 כפות ויניגרט. לחלק בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
תרד
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים סלק ופלחי הדר לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
סלק
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
להוסיף 2 כפות ויניגרט; לזרוק מעיל. מסדרים תערובת סלק על גבי תרד; מפזרים גבינה ועירית.