סלק, תפוח ופיצטות גבינה
סלק, תפוח, גבינה Pizzettes עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצק פיצה, סלק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. נסו פיצטות תפוח וצ'דר עם בצל מקורמל, פיצטות עם בצל מקורמל, גבינת עיזים, פרושוטו, ו דם כתום, סלק, סלט תפוחים עם גבינת עיזים וויניגרט דבש הדר (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: חותך עוגיות עגול 4 אינץ
מחממים גז או גריל פחם עם כיסוי. (הפיצטות ניתן גם אפוי בתנור.
מניחים מתלה תנור העליון 1/3 של התנור מחממים ל 400 מעלות F.
אופים את הפיצטות על גיליון אפייה מצופה קמח תירס עד הקרום הוא זהוב, 12 עד 14 דקות.)
אבק תבנית אפייה עם קמח תירס. תניח בצד. באמצעות מבצעה מנדולינה, לחתוך את התפוחים וסלק לפרוסות עבות 1/16 עד 1/8 אינץ'. תניח בצד.
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל בקוטר 13 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות עגול 4 אינץ', לגזור 6 עיגולים של בצק ולהעביר את תבנית האפייה מוכן. מחלקים את fontina ומפזרים על גבי כל מעגל של בצק. מחלקים את התפוח ואת פרוסות סלק ומניחים על גבי.
מוסיפים את גבינת העזים ומפזרים בהרבס דה פרובנס.
רסס עם שמן זית ומניח על הגריל על אש נמוכה, עקיפה. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהקרום פריך וזהוב והגבינה מתחילה להמיס, 8 עד 10 דקות.