קושיבינוני
מוכן ב24 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פיצה פרצוף שמח

פיצה פרצוף שמח
פיצה פרצוף שמח יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 53 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו פפרוני עם אוסקר מאייר, פיצה, רוטב פיצה קלאסי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כפיות פנים שמחות, מסכת שוקולד פנים + יום הולדת שמח Printable מתנה תג, ו פרצוף מצחיק מיני פיצה צמחונית.

הוראות

1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
משוך גבינת מחרוזת לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
מחרוזת גבינהמחרוזת גבינה
3
מורחים פיצה קרום עם רוטב; למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מסדרים פרוסות פפרוני על גבי פיצה כדי לדמות פרצוף מחייך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
5
אופים 10 עד 14 דקות. או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.