סנאפר אדום אפוי ברוטב עגבניות ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 336 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, זעפרן, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו סנאפר אפוי עם רוטב עגבניות-כתום, סנאפר שלם בגריל ים תיכוני עם שומר ורוטב חמאה פרנו, ו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את העגבניות, שאלוט, שום, שומר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העגבניות לרכך אבל עדיין יש צורה כלשהי, על 5 דקות. העגבניות לחות עודפת צריך התאדה, אבל אם לא, מסננים ושומרים את העגבניות ולהחזיר את הנוזל העודף למחבת. מבשלים את הנוזל על חום גבוה עד שהוא מופחת לסירופ. להחזיר את העגבניות למחבת, ומתבלים עם זעפרן, מלח ופלפל. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. (הרוטב יכול להתבצע לפני הזמן.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.