קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר אפרסק בורבון

סנדלר אפרסק בורבון
סנדלר אפרסק בורבון הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, ויסקי, אפרסקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו סנדלר אפרסק בורבון, סנדלר אפרסק בורבון, ו סנדלר אפרסק בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה גדולה להוסיף את האפרסקים, בורבון, 1/4 כוס סוכר, קורנפלור, וקינמון ומערבבים היטב כדי מעיל האפרסקים באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
בורבוןבורבון
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הכינו את הכופתאות: לתוך קערה לנפות יחד את הקמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
חותכים 12 כפות (1 1/2 מקלות) חמאה לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
מוסיפים אותו לתערובת הקמח וחותכים אותו בבלנדר מאפה או בידיים עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
יוצקים את השמנת ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. אל תעבדו יותר מדי; הבצק צריך להיות קצת דביק אבל לניהול.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
בצקבצק
8
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על אש בינונית נמוכה, להמיס את 4 כפות הנותרים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את האפרסקים ומבשלים בעדינות עד מחומם דרך, על 5 דקות. זרוק את הבצק בכףעל האפרסקים החמים. יכולים להיות פערים, הבצק יהיה לנפח ולהתפזר כפי שהוא אופה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
מורחיםמורחים
בצקבצק
10
מברישים את החלק העליון עם קצת שמנת כבדה ומפזרים קצת סוכר; לשים אותו בתנור על תבנית אפייה כדי לתפוס כל טיפות. מבשלים 40 עד 45 דקות עד העליון הוא השחמה ואת הפרי הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
פירותפירות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.