סנדלר בשר חזיר וירקות
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מאפה ירקות, מאפה ירקות חורף, ו סנדלר ירקות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. בהדרגה לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים חלב והבא 2 מרכיבים; לבשל, ערבוב כל הזמן, 6 עד 8 דקות או עד מעובה מבעבע. מערבבים בחזיר ואת 2 החומרים הבאים; לבשל 4 עד 5 דקות או עד התערובת מחוממת היטב. כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קל 11 - x 7 אינץ'.
פרוס כל piecrust על משטח מקומח קלות.
חותכים piecrusts לרצועות 1 1/4 אינץ ' רחב. סדר רצועות בעיצוב סריג על תערובת חזיר.
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד הקרום הוא השחמה ומילוי הוא תוסס.